Zařízení & příslušenství
番茄蛋包饭
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
蛋2 颗
-
牛奶50 克
-
盐¼ 茶匙
-
米 洗净沥干100 克
-
水1100 克
-
胡萝卜 切大块40 克
-
洋葱 切大块50 克
-
培根片 切小片100 克
-
油 (volitelně)10 克
-
新鲜菠萝 切厚片70 克
-
番茄 切丁50 克
-
番茄酱50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18.6 g
Kalorie
2113 kJ /
505 kcal
Tuk
22.8 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
58.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína