Zařízení & příslušenství
肉炒黑木耳白菜
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
花椒粉 (volitelně) 或自制花椒粉1 茶匙
-
五花肉 切片,0.5厘米100 克
-
老抽1 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
料酒10 克
-
新鲜黑木耳150 克
-
大白菜 切段250 克
-
盐½ 茶匙
-
葱 切末2 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.4 g
Kalorie
1118 kJ /
267 kcal
Tuk
14.2 g
Vláknina
13.1 g
Sacharidy
31.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína