肉炒黑木耳白菜

肉炒黑木耳白菜

4.0 18 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 切丝
    10 克
  • 花椒粉 (volitelně) 或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 五花肉 切片,0.5厘米
    100 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 生抽
    1 茶匙
  • 料酒
    10 克
  • 新鲜黑木耳
    150 克
  • 大白菜 切段
    250 克
  • ½ 茶匙
  • 切末
    2 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9.4 g
Kalorie 1118 kJ / 267 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 13.1 g
Sacharidy 31.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...