Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Mango, reif, in Stücken
- 200 g Kiwis, in Stücken
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt (volitelně)
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1858 kJ / 439 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ananas-Bananen-Konfitüre
25min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25min
Brombeer-Vanille-Konfitüre
20min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1 Std. 40 Min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30min
Heidelbeerkonfitüre mit weißer Schokolade
30min
Pfirsich-Melba-Konfitüre
25min
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30min
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Kirsch-Mandel-Konfitüre
1 godz. 10 min
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
40min