Zařízení & příslušenství
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 Flaschen
Suroviny
-
schwarze Johannisbeeren Stiele entfernt1000 g
-
Vollrohrzucker350 g
-
Vanillezucker10 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
-
Rotwein, trocken250 g
-
Wodka (40% Alkohol)600 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Flasche
Sodík
27 mg
Protein
3 g
Kalorie
3599 kJ /
860 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
8.8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
105 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Made by me
80 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Blaubeerkonfitüre
45min.
Johannisbeer-Ketchup
1hod. 30min.
Himbeer-Sirup
1hod. 25min.
Johannisbeer-Apfel-Essig
4hod. 20min.
Apfelmus auf Vorrat
35min.
Mirabellen-Vanille-Konfitüre
35min.
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20min.
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min.
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1hod. 15min.
Paprika-Tomaten-Chutney
1hod.
Amsterdam - Bessen Genever (Johannisbeerlikör)
504hod.
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min.