Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de parmesão
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga cortada em pedaços
- 2 pitadas de sal
Bavaroise de beterraba
- 2 folhas de gelatina neutra (9 g por folha)
- 400 g beterraba cortada em pedaços
- 50 g água
- 2 pitadas de piripíri
- 2 pitadas de sal
- 3 pitadas de pimenta preta
- 150 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 200 g salmão fumado cortado em fatias finas (1-2 mm)
- Aneto, só as folhas q.b. p / guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1676 kJ / 400 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 994 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozer 300 g de couve-flor
25min
Cozer 600 g de ervilhas
30min
Mistura clássica de especiarias para pão, trituração ligeira
5 dk
Salada de cevada
40min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35min
Quadrados gelados de amora e framboesa com curd de framboesa
8 Std. 15 Min
Tarte de marmelo
50min
Cozer 200-600 g de nabo
35min
Sopa de favas mexicana
50min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35min
Creme de chuchu e feijão-verde e lasanha de abóbora e cogumelos
1 Std. 30 Min
Sopa de alho-francês e nabiças
45 Min