Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de parmesão
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga cortada em pedaços
- 2 pitadas de sal
Bavaroise de beterraba
- 2 folhas de gelatina neutra (9 g por folha)
- 400 g beterraba cortada em pedaços
- 50 g água
- 2 pitadas de piripíri
- 2 pitadas de sal
- 3 pitadas de pimenta preta
- 150 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 200 g salmão fumado cortado em fatias finas (1-2 mm)
- Aneto, só as folhas q.b. p / guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1676 kJ / 400 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 994 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canja de conquilhas
55min
Salada de funcho com laranja e pinhão - TM6
Žádné hodnocení
Pão chalá vegan
2h 30 min
Folhados de Natal: De pato e de lentilhas
6 Std. 20 Min
Feijão com legumes no forno
30min
Crumble de legumes com ervas aromáticas
1h 5 min
Esmagada de favas
45 min
Chutney de beterraba e laranja
1h
Patê de feijão-verde
45 min
Piza com base crocante de couve-flor e grão-de-bico
1hod. 10min
Sopa de nabo e espinafres
45 min
Esparregado de feijão-verde
45 min