Bavaroise de beterraba com salmão fumado

Bavaroise de beterraba com salmão fumado

Žádné hodnocení
Příprava 1hod. 15min.
Celkový 5hod. 20min.
6 doses

Suroviny

Massa de parmesão
  • queijo parmesão cortado em pedaços
    60 g
  • farinha tipo 65
    100 g
  • manteiga cortada em pedaços
    100 g
  • sal
    2 pitadas de
Bavaroise de beterraba
  • folhas de gelatina neutra (9 g por folha)
    2
  • Água q.b. p/ hidratar
  • beterraba cortada em pedaços
    400 g
  • piripíri
    2 pitadas de
  • pimenta preta
    3 pitadas de
  • sal
    2 pitadas de
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    150 g
  • salmão fumado cortado em fatias finas (1-2 mm)
    200 g
  • Aneto só as folhas q.b. p / guarnecer

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 994 mg
Protein 16 g
Kalorie 1676 kJ / 400 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...