Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le plan de travail
- 1 œuf
- beurre demi-sel, pour le moule
L'émulsion chocolat au lait
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide entière
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La finition
- 250 g de fraises fraîches, coupées en deux
- 20 g de copeaux de chocolat
- 20 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 10 parts
- Kalorie
- 26156 kJ / 6257 kcal
- Protein
- 101 g
- Sacharidy
- 657 g
- Tuk
- 352 g
- Vláknina
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines aux fraises de saison
1sa 30 dk
Muffins aux pépites de chocolat
1h
Tarte express aux fraises
50 dk
Tarte aux fraises
4sa
Génoise aux fraises et son coulis
1sa 15 dk
Charlotte aux fraises
12 Std. 30 Min
Tarte magique aux fraises
1sa 30 dk
Fraisier
12h 45min
Tarte aux fraises et chocolat
3sa
Le rose-framboise
5h
Macarons chocolat-caramel
2sa 30 dk
Cupcakes à la framboise
1h