Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le plan de travail
- 1 œuf
- beurre demi-sel, pour le moule
L'émulsion chocolat au lait
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide entière
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La finition
- 250 g de fraises fraîches, coupées en deux
- 20 g de copeaux de chocolat
- 20 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 10 parts
- Kalorie
- 26156 kJ / 6257 kcal
- Protein
- 101 g
- Sacharidy
- 657 g
- Tuk
- 352 g
- Vláknina
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Bouchées aux trois chocolats
2 Std. 30 Min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35min
Tarte aux chocolats
2 Std. 20 Min
Eclairs fraises-chocolat blanc
24h
Gâteau aux 3 chocolats
2 Std. 55 Min
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
45min
Cupcakes en sapin
1h
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4 Std.
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Mousse au chocolat croustillante
2 Std.