Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée sucrée
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- farine de blé, pour le plan de travail
- 1 œuf
- beurre demi-sel, pour le moule
L'émulsion chocolat au lait
- 200 g de lait
- 200 g de crème liquide entière
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
La finition
- 250 g de fraises fraîches, coupées en deux
- 20 g de copeaux de chocolat
- 20 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 10 parts
- Kalorie
- 26156 kJ / 6257 kcal
- Protein
- 101 g
- Sacharidy
- 657 g
- Tuk
- 352 g
- Vláknina
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minitartes fines au chocolat
1h 30 min
Tarte aux fraises
4h
Gâteau de Pâques
13 Std.
Muffins chocolat au cœur framboise
1h 15min
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1h 15min
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
45 min
Croquant au chocolat
16h 20min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Entremets aux deux chocolats
35min
Charlotte chocolat-banane
24u.
Ganache au chocolat
20min
Gâteau chocolat-noisette
12h