Kompatibilní verze
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramelised Onions
- 300 g red onions, thinly sliced in half moons
- 30 g light brown sugar
- 25 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g balsamic vinegar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
Risotto with Gorgonzola
- 30 g shallot, halved
-
40
g unsalted butter
nebo 40 g extra virgin olive oil - 320 g risotto rice (eg. Carnaroli or Arborio)
- 50 g dry white wine
- 750 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 120 g Gorgonzola, cut in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2646.5 kJ / 633 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 51 g
- Sodík
- 1007.3 mg
Alternativní recepty
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Salmon with Potatoes and Courgettes (TM5)
Žádné hodnocení
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
1h 45 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1h 15min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Mulled Wine Bellini
2 godz. 40 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min