Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions

Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions

4.3 12 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

Caramelised Onions
  • red onions thinly sliced in half moons
    300 g
  • light brown sugar
    30 g
  • unsalted butter cut in pieces
    25 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground cayenne pepper
    1 pinch
Risotto with Gorgonzola
  • shallot halved
    30 g
  • unsalted butter
    40 g
    40 g extra virgin olive oil
  • risotto rice (eg. Carnaroli or Arborio)
    320 g
  • dry white wine
    50 g
  • water
    750 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • Gorgonzola cut in pieces
    120 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1007.3 mg
Protein 12.8 g
Kalorie 2646.5 kJ / 633 kcal
Tuk 18.5 g
Vláknina 51 g
Nasycený tuk 9.5 g
Sacharidy 99 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...