Kompatibilní verze
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramelised Onions
- 300 g red onions, thinly sliced in half moons
- 30 g light brown sugar
- 25 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g balsamic vinegar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
Risotto with Gorgonzola
- 30 g shallot, halved
-
40
g unsalted butter
nebo 40 g extra virgin olive oil - 320 g risotto rice (eg. Carnaroli or Arborio)
- 50 g dry white wine
- 750 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 120 g Gorgonzola, cut in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2646.5 kJ / 633 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 51 g
- Sodík
- 1007.3 mg
Alternativní recepty
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Asparagus Risotto
45min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Gazpacho; Patatas Bravas with Aioli; Churros with Chocolate Coconut Ganache
2 Std. 20 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1 Std.
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 Std.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1h 40min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min