Kompatibilní verze
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caramelised Onions
- 300 g red onions, thinly sliced in half moons
- 30 g light brown sugar
- 25 g unsalted butter, cut in pieces
- 20 g balsamic vinegar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground cayenne pepper
Risotto with Gorgonzola
- 30 g shallot, halved
-
40
g unsalted butter
nebo 40 g extra virgin olive oil - 320 g risotto rice (eg. Carnaroli or Arborio)
- 50 g dry white wine
- 750 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 120 g Gorgonzola, cut in pieces
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2646.5 kJ / 633 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 51 g
- Sodík
- 1007.3 mg
Alternativní recepty
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10 min
Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream
1 Std. 15 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Risotto with Parmesan
40 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min