Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Béchamel
- 100 g Provolone, cut in pieces (3 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 500 g milk
- 70 g plain flour
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded
- 500 g passata
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch fine sea salt
Spinach
- 300 g water
- 450 g fresh spinach leaves
- 2 onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ Tbsp olive oil
Assembly
- 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mozzarella cheese, cut in pieces
- 300 g ricotta cheese
- 300 g dried lasagne pasta sheets (12-14 sheets)
- 1 bunch fresh basil, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4519 kJ / 1080 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 53 g
Alternativní recepty
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Butterbean and Feta Burgers
1h 30min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1h 30min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Happy Veggie Empanadas
1 Std. 10 Min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min