Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Béchamel
- 100 g Provolone, cut in pieces (3 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 500 g milk
- 70 g plain flour
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded
- 500 g passata
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch fine sea salt
Spinach
- 300 g water
- 450 g fresh spinach leaves
- 2 onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ Tbsp olive oil
Assembly
- 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mozzarella cheese, cut in pieces
- 300 g ricotta cheese
- 300 g dried lasagne pasta sheets (12-14 sheets)
- 1 bunch fresh basil, leaves only
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4519 kJ / 1080 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 53 g
Alternativní recepty
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Lentil moussaka
2hod. 20min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Lentil Moussaka
2hod. 20min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min