Zařízení & příslušenství
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
bread torn in pieces60 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
mozzarella cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil15 g
-
aubergines sliced lengthways (1 cm) (approx. 3 aubergines)1000 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
fresh basil leaves10
-
fine sea salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
19.2 g
Kalorie
1297 kJ /
311 kcal
Tuk
17.3 g
Sacharidy
15.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mushroom Stroganoff
30min.
Asparagus Risotto
45min.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min.
Lentil Moussaka
2hod. 20min.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2hod.
Lentil Moussaka
3hod. 30min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1hod.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min.