
Zařízení & příslušenství
Prawn Saganaki with Feta
Příprava 10min
Celkový 35min
4 portions
Suroviny
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
mint leaves5
-
sugar1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined deveined24
-
feta cheese diced (2 cm), plus extra crumbled for garnishing200 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped leaves only, for garnishing1 sprig
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
408 kcal /
1716 kJ
Protein
35 g
Tuk
26 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Greek Feast
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko