Zařízení & příslušenství
Prawn Saganaki with Feta
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
mint leaves5
-
sugar1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined deveined24
-
feta cheese diced (2 cm), plus extra crumbled for garnishing200 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped leaves only, for garnishing1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
35 g
Kalorie
1716 kJ /
408 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Greek Feast
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min.
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1hod.
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1hod.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min.
Prawn Saganaki
35min.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1hod. 30min.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min.
Prawn and Chorizo Paella
45min.
Seafood Risotto
40min.
Orzo with Salmon and Spinach
40min.