Zařízení & příslušenství
Prawn Saganaki with Feta
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
onions quartered150 g
-
olive oil50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
mint leaves5
-
sugar1 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined deveined24
-
feta cheese diced (2 cm), plus extra crumbled for garnishing200 g
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped leaves only, for garnishing1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
35 g
Kalorie
1716 kJ /
408 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Greek Feast
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Prawn Curry with Basmati Rice
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1h 30min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Creamed Cod
45min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Prawn Saganaki
35min
Prawn and Chorizo Paella
45min
Seafood Risotto
40min