Kompatibilní verze
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Engelse citroenpudding met stroop
- 60 g boter, en iets meer om in te vetten
- 280 g bruine suiker, en iets meer om te bestrooien
- 160 g citroensap
- 850 g water
- 4 - 6 kleine stukjes citroenschil, naar smaak
- 15 g melk
- 130 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 2 eieren
Boeuf bourguignon en serveren
- 3 teentjes knoflook
- 200 - 250 g uien, gehalveerd
- 15 g olijfolie
- 700 g rundvlees, in blokjes (2-3 cm) (bij voorkeur bovenbil, schouder, nekstuk of wang)
- 150 g ontbijtspek, in reepjes
- 300 g rode wijn, bij voorkeur Bourgognewijn of een volle rode wijn
- 200 g water
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 bouquet garni (laurier, tijm en peterselie)
- 200 g verse champignons
- 300 g wortelen
- 1 - 2 el maïszetmeel (volitelně)
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 5931 kJ / 1417 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 82 g
- Nasycený tuk
- 44 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 1267 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Pindakaas
5 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Žádné hodnocení
Zuurkool
Žádné hodnocení
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Romige courgettensoep
35min
Koffielikeur
40min
Chocoladereep likeur
15 dk
Huzarensalade
25 Min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Focaccia met uien
1 Std. 30 Min