Kompatibilní verze
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Engelse citroenpudding met stroop
- 60 g boter, en iets meer om in te vetten
- 280 g bruine suiker, en iets meer om te bestrooien
- 160 g citroensap
- 850 g water
- 4 - 6 kleine stukjes citroenschil, naar smaak
- 15 g melk
- 130 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 2 eieren
Boeuf bourguignon en serveren
- 3 teentjes knoflook
- 200 - 250 g uien, gehalveerd
- 15 g olijfolie
- 700 g rundvlees, in blokjes (2-3 cm) (bij voorkeur bovenbil, schouder, nekstuk of wang)
- 150 g ontbijtspek, in reepjes
- 300 g rode wijn, bij voorkeur Bourgognewijn of een volle rode wijn
- 200 g water
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 bouquet garni (laurier, tijm en peterselie)
- 200 g verse champignons
- 300 g wortelen
- 1 - 2 el maïszetmeel (volitelně)
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 5931 kJ / 1417 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 82 g
- Nasycený tuk
- 44 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 1267 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karamelsaus
1h 30 min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Žádné hodnocení
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Žádné hodnocení
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Žádné hodnocení
Toffees
2u.
Nougatine
1h 30 min
Huzarensalade
25min
Appel strudel
1u. 45min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Romige courgettensoep
35min
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Preiquiche
1u. 45min