
Kompatibilní verze
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Engelse citroenpudding met stroop
- 60 g boter en iets meer om in te vetten
- 280 g bruine suiker en iets meer om te bestrooien
- 160 g citroensap
- 850 g water
- 4 - 6 kleine stukjes citroenschil naar smaak
- 15 g melk
- 130 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 2 eieren
Boeuf bourguignon en serveren
- 3 teentjes knoflook
- 200 - 250 g uien gehalveerd
- 15 g olijfolie
- 700 g rundvlees in blokjes (2-3 cm) (bij voorkeur bovenbil, schouder, nekstuk of wang)
- 150 g ontbijtspek in reepjes
- 300 g rode wijn bij voorkeur Bourgognewijn of een volle rode wijn
- 200 g water
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 bouquet garni (laurier, tijm en peterselie)
- 200 g verse champignons
- 300 g wortelen
- 1 - 2 el maïszetmeel (volitelně)
- stokbrood in sneetjes, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1417 kcal / 5931 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 82 g
- Sacharidy
- 104 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 44 g
- Sodík
- 1267 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Demo recept Limonade
No ratings
Komkommersalade met dille
10 min
Ovengebakken groentechips
No ratings
Spaanse risotto
40 min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 h 15 min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
No ratings
Kip met 'mole verde' saus
No ratings
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 h 45 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Romige courgettensoep
35 min
Krokante olijven
1 h 30 min
Koffielikeur
40 min