Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g zonnebloemolie (en iets meer om de bakvorm in te vetten)
nebo 100 g boter op kamertemperatuur (en iets meer om de bakvorm in te vetten) - 250 g patisseriebloem (en iets meer om de bakvorm te bestuiven)
- 250 g suiker (en iets meer om te bestrooien)
- 1 sinaasappel voor sap, ongepeld en in kwarten gesneden
- 3 eieren
-
1
yoghurt natuur (± 125 g)
nebo 130 g room - 1 zakje bakpoeder (15 g)
- 1 snuifje zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1606 kJ / 385 kcal
- Protein
- 7.11 g
- Sacharidy
- 58.33 g
- Tuk
- 13.66 g
Alternativní recepty
Marmercake
2 Std.
Citroencake
2 Std.
Yoghurtcake
1 Std. 40 Min
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 godz.
Worteltaart
2 Std.
Citroencurd
1 godz.
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 godz. 30 min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Žádné hodnocení
Zweedse worteltaart
2 Std.
Kwarktaart in potjes
4 Std.