
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
100
g zonnebloemolie (en iets meer om de bakvorm in te vetten)
nebo 100 g boter op kamertemperatuur (en iets meer om de bakvorm in te vetten) - 250 g patisseriebloem (en iets meer om de bakvorm te bestuiven)
- 250 g suiker (en iets meer om te bestrooien)
- 1 sinaasappel voor sap, ongepeld en in kwarten gesneden
- 3 eieren
-
1
yoghurt natuur (± 125 g)
nebo 130 g room - 1 zakje bakpoeder (15 g)
- 1 snuifje zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 385 kcal / 1606 kJ
- Protein
- 7.11 g
- Tuk
- 13.66 g
- Sacharidy
- 58.33 g
Alternativní recepty
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1hod. 15min
Appel en citroen krans
50min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1hod. 30min
Glazuur
5min
Appelcake
1hod.
Citroencake
2hod.
Yoghurtcake
1hod. 40min
Citroenkoekjes
Žádné hodnocení
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1hod.
Amaretti van abrikoos
40min
Gestoomde citroencake
2hod. 20min