Kompatibilní verze
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 210 g bread flour, plus extra to dust
- 2 eggs, large
- 4 egg yolks, from large eggs
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp glucose syrup (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- 15 g whole milk
- ½ tsp salt
- 90 g butter, unsalted, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
85
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
nebo 85 g milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
30
g Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
nebo 30 g dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 115 g whipping cream
- 60 g passion fruit purée
-
30
g apricot liqueur
nebo 30 g apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 214 mg
Alternativní recepty
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 Std. 10 Min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1h
Golden Fruit Smoothie
10 min
Butter Board
10 min
Orange Peel Marmalade
5h 30min
Cucumber Lime Sorbet
8 Std. 10 Min
Chocolate Eggs
2h 15min
Furikake
5 min
Boba Tea (Bubble Tea)
1h
Beer batter fish
40min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15 min
Tomatillo Salsa
20 min