Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
TM6 TM5

Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Brioche

  • 210 g bread flour, plus extra to dust
  • 2 eggs, large
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 30 g sugar
  • 1 ½ tsp glucose syrup (see Tip)
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 15 g whole milk
  • ½ tsp salt
  • 90 g butter, unsalted, diced, chilled, plus extra to grease
  • 1 egg yolk, from a large egg, whisked

Fondue

  • 85 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    nebo 85 g milk chocolate 40%, high quality chunks or chips
  • 30 g Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
    nebo 30 g dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces
  • 115 g whipping cream
  • 60 g passion fruit purée
  • 30 g apricot liqueur
    nebo 30 g apricot nectar
  • tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2230 kJ / 533 kcal
Protein
11 g
Sacharidy
62 g
Tuk
27 g
Nasycený tuk
15 g
Vláknina
15 g
Sodík
214 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty