Kompatibilní verze
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 210 g bread flour, plus extra to dust
- 2 eggs, large
- 4 egg yolks, from large eggs
- 30 g sugar
- 1 ½ tsp glucose syrup (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- 15 g whole milk
- ½ tsp salt
- 90 g butter, unsalted, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
85
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
nebo 85 g milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
30
g Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
nebo 30 g dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 115 g whipping cream
- 60 g passion fruit purée
-
30
g apricot liqueur
nebo 30 g apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2230 kJ / 533 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 214 mg
Alternativní recepty
Mushroom and Artichoke Dip
25min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Žádné hodnocení
U.S. Digital Flipbook #2
2 Std.
Falafel Waffle
40min
Black tahini banana bread
1h 20min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Layered bread
2hod. 30min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Baguette
3h 45min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min