
Zařízení & příslušenství
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Příprava 30min
Celkový 17hod. 20min
21 pieces
Suroviny
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Nutriční hodnoty na 1 piece
Kalorie
169 kcal /
707 kJ
Protein
1 g
Tuk
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
6 g
Sodík
19 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Decadent Desserts with Antonio Bachour
11 recepty/-ů
Kanada
Kanada