Kompatibilní verze
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 60 g cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 60 g passion fruit purée
- 30 g glucose syrup (see Tip)
-
115
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
nebo 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
300
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
nebo 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
185
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
nebo 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 707 kJ / 169 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 19 mg
Alternativní recepty
Steamed Thai-style fish cakes
45min
Brioche hot cross buns
2 Std. 30 Min
'Qamar el-din' juice
5 Min
Salted chocolate and date caramels
2h 5 min
Za'atar pesto
5 Min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2 Std.
Traditional mint tea
25 Min
Apricot liqueur
30 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Basic bread dough
5 Min
Jelebi
25 Std.