Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 17hod. 20min.
21 pieces

Suroviny

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
  • cocoa butter red
    60 g
Passion Fruit Ganache
  • passion fruit purée
    60 g
  • glucose syrup (see Tip)
    30 g
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    115 g
    115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    300 g
    300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    185 g
    185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 piece

Sodík 19 mg
Protein 1 g
Kalorie 707 kJ / 169 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...