
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Toasted Pistachios
- 30 g pistachio nuts, unsalted
Chocolate Fondant
- 160 g unsalted butter diced
- cocoa powder for dusting
- 150 g dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets
- 120 g caster sugar
- 4 medium eggs
Brandy Anglaise Foam
- 140 g whole milk
- 40 g double cream
- 2 egg yolks from medium eggs
- 20 g caster sugar
- 10 g brandy
- coarse sea salt for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 547.9 kcal / 2292.3 kJ
- Protein
- 9.4 g
- Tuk
- 39.9 g
- Sacharidy
- 39.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 21.1 g
- Sodík
- 63.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Candied Strawberries
35min
Incan Hot Chocolate
40min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1hod. 45min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Žádné hodnocení
Berries and Cream Layer Cake
2hod. 15min
Raspberry Meringue Milkshake
10min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Žádné hodnocení
Crêpes Suzette
35min
Crêpes Suzette
1hod. 20min
Roasted Red Pepper Shots
30min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Cullen Skink
45min