Zařízení & příslušenství
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
Toasted Pistachios
-
pistachio nuts, unsalted30 g
Chocolate Fondant
-
unsalted butter diced160 g
-
cocoa powder for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
-
caster sugar120 g
-
medium eggs4
Brandy Anglaise Foam
-
whole milk140 g
-
double cream40 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
caster sugar20 g
-
brandy10 g
-
coarse sea salt for garnishing
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
63.2 mg
Protein
9.4 g
Kalorie
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Tuk
39.9 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
21.1 g
Sacharidy
39.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simon Rogan
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chocolate Fondants
40min.
Apple Pâtes de Fruits
6hod. 15min.
Mixed Berries Pavlova Stack
5hod. 30min.
Tabbouleh
2hod. 15min.
Papaya Sorbet
15min.
Whipped Cream
10min.
Icing Sugar
5min.
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Žádné hodnocení
Fruit Sauce (Coulis)
10min.
Salted Caramel Shortbread
3hod.
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3hod. 45min.
Best Basic Houmous
5min.