
Zařízení & příslušenství
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
Příprava 35min
Celkový 1hod.
6 portions
Suroviny
Toasted Pistachios
-
pistachio nuts, unsalted30 g
Chocolate Fondant
-
unsalted butter diced160 g
-
cocoa powder for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
-
caster sugar120 g
-
medium eggs4
Brandy Anglaise Foam
-
whole milk140 g
-
double cream40 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
caster sugar20 g
-
brandy10 g
-
coarse sea salt for garnishing
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
547.9 kcal /
2292.3 kJ
Protein
9.4 g
Tuk
39.9 g
Sacharidy
39.3 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
21.1 g
Sodík
63.2 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Simon Rogan
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko