Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
TM6 TM5

Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam

3.5 (2 hodnocení)

Suroviny

Toasted Pistachios

  • 30 g pistachio nuts, unsalted

Chocolate Fondant

  • 160 g unsalted butter, diced
  • cocoa powder, for dusting
  • 150 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
  • 120 g caster sugar
  • 4 medium eggs

Brandy Anglaise Foam

  • 140 g whole milk
  • 40 g double cream
  • 2 egg yolks, from medium eggs
  • 20 g caster sugar
  • 10 g brandy
  • coarse sea salt, for garnishing

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2292.3 kJ / 547.9 kcal
Protein
9.4 g
Sacharidy
39.3 g
Tuk
39.9 g
Nasycený tuk
21.1 g
Vláknina
3.8 g
Sodík
63.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty