Zařízení & příslušenství
Cibulačka v chlebu
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 porce
Suroviny
-
120 gramů sýra gruyère
-
400 gramů cibule napůl
-
30 gramů másla
-
15 gramů olivového oleje
-
1 sušený bobkový list
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
100 gramů červeného vína
-
3 stroužky česneku na plátky
-
25 gramů hladká mouka
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
500 gramů hovězího vývaru
-
2 kusy chleba (malé bochníky - Ø 18 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1668.1 mg
Protein
31.2 g
Kalorie
3074.1 kJ /
734.8 kcal
Tuk
40.6 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
20.4 g
Sacharidy
54.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min.
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1hod.
Ravioly s náplní z kopřiv a ricotty
1hod. 30min.
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min.
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4hod. 10min.
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1hod.
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8hod. 30min.
Dýňový krém s kari
35min.
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45min.
Cibulová polévka
1hod. 10min.
Čočková polévka s rajčaty
2hod. 5min.
Rajčatová krémová polévka
30min.