Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů sýra gruyère
- 400 gramů cibule, napůl
- 30 gramů másla
- 15 gramů olivového oleje
- 1 sušený bobkový list
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 100 gramů červeného vína
- 3 stroužky česneku, na plátky
- 25 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 500 gramů hovězího vývaru
- 2 kusy chleba (malé bochníky - Ø 18 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3074.1 kJ / 734.8 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 54.7 g
- Tuk
- 40.6 g
- Nasycený tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 1668.1 mg
Alternativní recepty
Bešamelová omáčka
15min
Ravioly s náplní z kopřiv a ricotty
1h 30min
Cibulový koláč
1h 15 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12h
Pšenično-žitná pizza s červeným sugem
1h 40min
Loupání česneku (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 min
Krémová hrášková polévka
40min
Pivní bulky s čedarem
3h 15 min
Omáčka puttanesca
45min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1h
Cibulová polévka
1h 10min