Zařízení & příslušenství
Cibulačka v chlebu
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 porce
Suroviny
-
120 gramů sýra gruyère
-
400 gramů cibule napůl
-
30 gramů másla
-
15 gramů olivového oleje
-
1 sušený bobkový list
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
100 gramů červeného vína
-
3 stroužky česneku na plátky
-
25 gramů hladká mouka
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
500 gramů hovězího vývaru
-
2 kusy chleba (malé bochníky - Ø 18 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1668.1 mg
Protein
31.2 g
Kalorie
3074.1 kJ /
734.8 kcal
Tuk
40.6 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
20.4 g
Sacharidy
54.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Pirohy s bylinkovou náplní
1 Std. 40 Min
Bavorské preclíkové bulky
4 Std. 30 Min
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50 Min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 Min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1 Std. 5 Min
Virgin citrónový koktejl s tymiánovým sirupem
45 Min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 Min
Kukuřičná polévka s chorizem
1 Std.
Dýňový krém s kari
35 Min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 Min
Cibulová polévka
1 Std. 10 Min
Krémová hrášková polévka
40 Min