Zařízení & příslušenství
Cibulačka v chlebu
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 porce
Suroviny
-
120 gramů sýra gruyère
-
400 gramů cibule napůl
-
30 gramů másla
-
15 gramů olivového oleje
-
1 sušený bobkový list
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
100 gramů červeného vína
-
3 stroužky česneku na plátky
-
25 gramů hladká mouka
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
500 gramů hovězího vývaru
-
2 kusy chleba (malé bochníky - Ø 18 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1668.1 mg
Protein
31.2 g
Kalorie
3074.1 kJ /
734.8 kcal
Tuk
40.6 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
20.4 g
Sacharidy
54.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vajíčková pomazánka s křenem
15min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35min
Šunkovo-sýrový svítek
35min
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13h 30min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1h 30min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35min
Dýňová polévka s kokosovým mlékem a mozarellou
35min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30min
Krémová bramborová polévka s rukolou
25min
Boršč aneb červená polévka
1h 15min
Kulajda
40min
Cibulová polévka
1h 10min