Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g amestec de legume pentru sotat (ex. țelină, morcov, ceapă), bucăți
- 2 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- 40 g ulei de măsline, plus pentru stropit
- 500 g carne de vită, fără os, pentru friptură, dintr-o singură bucată
- 150 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 2 foi de dafin, uscate
- 25 g concentrat pastă de legume sau de carne
- 25 g pastă de roșii
- 80 g vin roșu
- 80 g apă
- pătrunjel proaspăt, pentru servit
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1376.8 kJ / 344 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 75 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lipii cu mușchi de vită și piure de fasole
5 Std. 15 Min
Aluat de pizza cu trio de topping-uri
2h 10min
Cotlete de porc cu portocală
2 Std. 25 Min
Copane de pui în sos picant puttanesca
2h 15min
Cocktail ”White Russian”
5 Min
Lipii cu carne de pui și ananas
1 Std. 20 Min
Mojito de zmeură
10 Min
Mușchi de vită cu unt Café de Paris
Keine Bewertungen
Omletă cu pui în stil thailandez
50min
Trofie cu macrou și lămâie
30min
Friptură sous-vide cu sos cremos de lămâie
1 Std. 30 Min
Ouă poșate, cu salsa cu somon afumat și avocado
30min