Zařízení & příslušenství
泰式红咖喱炖牛肉
Příprava 10min.
Celkový 50min.
3 人份
Suroviny
-
油10 克
-
牛腩 切3×3厘米块400 克
-
洋葱 切块120 克
-
红咖喱酱 选用丽尔泰80 克
-
新鲜香茅 取芯子,切粒1 根
-
新鲜泰国柠檬叶 切丝1 片
-
水250 克
-
糖30 克
-
盐2 克
-
椰浆160 克
-
土豆 切滚刀块,小块200 克
-
胡萝卜 切滚刀块,小块100 克
-
九层塔3 - 4 片
-
青柠 青柠片4 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1444.1 mg
Protein
27.9 g
Kalorie
3114 kJ /
745 kcal
Tuk
56.1 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
29.4 g
Sacharidy
35.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常牛肉料理
8 recepty/-ů
Čína
Čína