Zařízení & příslušenství
蟹味菇芦笋虾仁浇头
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
蒜头 切片1 瓣
-
油25 克
-
虾仁 开背去除虾线140 克
-
蟹味菇 去除大块根部85 克
-
糖1 小撮
-
蚝油5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐 (约3克)½ 茶匙
-
芦笋 去皮切段60 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1438.3 mg
Protein
13 g
Kalorie
937 kJ /
224 kcal
Tuk
13.2 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
13.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常盖浇饭
10 recepty/-ů
Čína
Čína