蟹味菇芦笋虾仁浇头

蟹味菇芦笋虾仁浇头

5.0 7 rating
Příprava 15min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 25 克
  • 虾仁 开背去除虾线
    140 克
  • 蟹味菇 去除大块根部
    85 克
  • 1 小撮
  • 蚝油
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • (约3克)
    ½ 茶匙
  • 芦笋 去皮切段
    60 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1438.3 mg
Protein 13 g
Kalorie 937 kJ / 224 kcal
Tuk 13.2 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 13.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...