![Pay de atún Pay de atún](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DBB705E1-6AC3-4D4A-8F36-F4004092DC8E/Derivates/65646E20-FDD1-4D9F-9C2A-3C5AD36E851E.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 300 g de harina
- 130 g de mantequilla, en trozos
- 70 g de agua
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cda de azúcar
Relleno
- 1 ramita de perejil fresco, sólo las hojas
- 200 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 200 g de jitomate, en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 300 g de atún enlatado en agua escurrido
- 70 g de aceitunas verdes deshuesadas escurridas
- 4 chiles güeros, picados
- 10 g de alcaparras escurridas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2133 kJ / 514 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Panqué de plátano
2 Std. 15 Min
Pescado a la veracruzana
30 min
Pastel azteca
1 godz. 20 min
Botana de ricotta y espinaca
1 godz.
Pastel de carne
40 min
Pay de atún con verduras almendrado
1 godz. 30 min
Pastel azteca
1 godz.
Scones con mantequilla de frambuesa
25 Min
Pastel de carne
50 min
Panqué de plátano
1 Std. 50 Min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min