
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roux de leche
- 125 g de leche
- 25 g de harina de espelta
Masa principal
- 245 g de leche fría
- 500 g de harina de espelta
- 1 cucharadita de sal (5 g)
- 10 g de levadura prensada fresca
-
70
g de azúcar
nebo 70 g de azúcar moreno - 50 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar)
- 1 huevo batido
- 1 - 2 cucharadas de azúcar perla
- 1 cucharada de almendra laminada
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2823 kcal / 11814 kJ
- Protein
- 100.3 g
- Tuk
- 74.7 g
- Sacharidy
- 415.2 g
- Vláknina
- 60 g
- Nasycený tuk
- 36.6 g
- Sodík
- 2599.2 mg
Alternativní recepty
Pan blanco
3hod. 10min
Trenza de leche
2hod. 30min
Brioche de frutos secos (sin lácteos y sin huevo)
2hod. 15min
Pan de yogur (larga fermentación)
16hod. 10min
Pan de maíz (Broa de milho)
3hod. 30min
Pan greñado art
3hod. 30min
Bollitos trenzados con pasas y almendras
2hod. 45min
Bollos de pan de batata
3hod.
Panecillos de leche
4hod. 30min
Pan de trigo con masa madre
15hod.
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16hod.
Bollos suizos de calabaza y canela
2hod.