Kompatibilní verze
Roscón con mermelada de fresa y baño de chocolate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 120 g de azúcar
- 60 g de leche
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 20 g de levadura prensada fresca
- 30 g de agua de azahar
- 450 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 200 g de mermelada de fresa
- 250 - 300 g de nata montada
Cobertura de chocolate
- 300 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 100 g de agua
- 100 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 14484 kJ / 3465 kcal
- Protein
- 53.53 g
- Sacharidy
- 409.17 g
- Tuk
- 179.37 g
- Vláknina
- 30.17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roscón de Reyes relleno de mermelada
4h
Empanada de raxo
2h 30min
Orejas de carnaval
30 min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4h 20min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 Std.
Bundt cake de mantequilla con nueces pacanas
2h 30min
Melindres (Galicia)
1h
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Tarta para celebraciones
7ωρ.
Jalea de manzana
4h
Larpeira
1sa 55 dk
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min