Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de caramelo
-
250
g de azúcar
nebo 250 g de azúcar moreno - 210 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 30 g de mantequilla fría (a ser posible en un solo trozo)
- 1 cucharada de vinagre
Base
- 250 g de harina de trigo
- 140 g de mantequilla en trozos
- 100 g de azúcar
- 1 huevo
Nata montada de vainilla
- 50 g de azúcar
- 1 vaina de vainilla (solo la raspadura)
- 300 g de nata (35% de grasa) fría
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1868 kJ / 446 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 49.8 g
- Tuk
- 25.9 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 22.2 mg
Alternativní recepty
Tarta a las tres leches
12h 45min
Cheesecake de dulce de leche
4hod.
Cheesecake brûlée
1h
Postre de bizcocho y crema de queso
30min
Tarta marmolada de fresa y mascarpone
4h 40min
Postre cuatro capas
4 godz. 10 min
Cheesecake con salsa de caramelo
4 Std. 20 Min
Cúpula crujiente de chocolate blanco con mousse de frutos rojos y corazón de fresa
7h 25min
Tarta de crema pastelera y fresas
2hod. 15min
Postre Peñasanta (Principado de Asturias)
6 Std. 30 Min
Tarta de limón y merengue
3hod.
Crème brûlée
4 Std. 30 Min