Kompatibilní verze
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Purée de panais à l'anis
- 150 g de lait
- 10 g de pastis
- 350 g de panais, en morceaux
- 1 clou de girofle
- 1 anis étoilé
- 1 pincée de sel, selon vos goûts
- 3 pincées de poivre moulu, selon vos goûts
Sole et beurre de grenade
- 300 g de filets de sole
- 2 pincées de sel
- 75 g d'échalotes
- 3 grenades
- 100 g de jus de grenade
- 70 g de beurre demi-sel, en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 godz. 10 min
Sabayon classique
15 Min
Turbot sauce salsa
Žádné hodnocení
Affogato de bananes rôties
10h 55min
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1 godz. 45 min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2h
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2h 45min
Casserole d'asperges
1 godz. 30 min
Potage façon minestrone
50 min
Délice citronné
50 min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 min
Soupe d'asperges au citron
55 min