Kompatibilní verze
Sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Purée de panais à l'anis
- 150 g de lait
- 10 g de pastis
- 350 g de panais, en morceaux
- 1 clou de girofle
- 1 anis étoilé
- 1 pincée de sel, selon vos goûts
- 3 pincées de poivre moulu, selon vos goûts
Sole et beurre de grenade
- 300 g de filets de sole
- 2 pincées de sel
- 75 g d'échalotes
- 3 grenades
- 100 g de jus de grenade
- 70 g de beurre demi-sel, en petits morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3046 kJ / 728 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1h 10min
Turbot sauce salsa
Žádné hodnocení
Saumon en croûte au cresson
2h 5min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Salade de scampis et de mangue (sans gluten)
Žádné hodnocení
Soupe mystère
45 Min
Soupe d'asperges au citron
55 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Croquette de poisson vapeur à la Thai
45 Min
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1 Std. 30 Min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1h 10min
Mousse au chocolat glacée
Žádné hodnocení