Compote de poires au safran

Compote de poires au safran

Žádné hodnocení
Příprava 55min.
Celkový 3hod. 30min.
4 bocaux

Suroviny

  • 200 g d'eau et un peu plus pour le plat à gratin
  • 1700 g de poire pelées, épépinées, coupées en huit (voir conseil)
  • 4 - 8 filaments de safran selon les goûts
  • 80 - 120 g de sucre selon les goûts
  • 120 - 140 g de jus de citron, fraîchement pressé pressé, selon les goûts
  • 1 bâton de cannelle coupé en deux
  • 2 clous de girofle
  • ½ c. à café de thym, séché (volitelně)
    ½ c. à café de romarin, sec, haché

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 bocal

Sodík 8.3 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 1460.3 kJ / 349 kcal
Tuk 0.5 g
Vláknina 13.7 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 92.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...