Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'eau et un peu plus pour le plat à gratin
- 1700 g de poires, pelées, épépinées, coupées en huit (voir conseil)
- 4 - 8 filaments de safran, selon les goûts
- 80 - 120 g de sucre, selon les goûts
- 120 - 140 g de jus de citron, fraîchement pressé, pressé, selon les goûts
- 1 bâton de cannelle, coupé en deux
- 2 clous de girofle
-
½
c. à café de thym, séché (volitelně)
nebo ½ c. à café de romarin, sec, haché
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1460.3 kJ / 349 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 92.6 g
- Tuk
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 13.7 g
- Sodík
- 8.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de légumes à l’orge perlée
1h 15min
Pain vaudois à la croix
13u. 30min
Focaccia aux tomates cerises
2h
Truffes au moka
30min
Petits croissants à la vanille
1h 30min
Frittata à l’Egg poacher
35min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Tarte à la courge
Žádné hodnocení
Œufs colorés en vert
Žádné hodnocení
Confiture d’oranges au kiwi et au gingembre
Žádné hodnocení
Gâteau à la carotte et au chocolat
1 Std. 25 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min