Crumble aux poires et crème à la ricotta

Crumble aux poires et crème à la ricotta

3.5 2 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
2 portions

Suroviny

Infusion de poires
  • 80 g d'eau
  • 80 g de sucre
  • 1 gousse de vanille en morceaux
  • 1 orange le zeste (sans la partie blanche)
  • 1 anis étoilé
  • 2 poires
Crumble
  • 80 g de farine de blé
  • 70 g d'amandes
  • 2 clous de girofle
  • 90 g de sucre de canne
  • 60 g de beurre en morceaux
  • 20 g de rhum
Crème à la ricotta
  • 150 g de ricotta, fraîche égouttée
  • 10 g de rhum

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 20.1 g
Kalorie 4795 kJ / 1146 kcal
Tuk 53.5 g
Vláknina 10.2 g
Sacharidy 137.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...