Zařízení & příslušenství
Tuna empanada
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Tuna filling
-
onions cut in quarters300 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
green peppers cut in pieces150 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)200 g
-
hard-boiled eggs chopped2
Empanada dough
-
water50 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
white wine50 g
-
90 g butterlard90 g
-
egg1
-
3 tsp dried yeastfresh yeast crumbled25 g
-
bread flour450 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
flour for dusting
-
egg beaten1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
24 g
Kalorie
2904 kJ /
694 kcal
Tuk
39 g
Sacharidy
62 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of Spain
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Valentine's Marbled Cake
1 Std. 30 Min
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Keine Bewertungen
Za'atar bread rolls
2 Std.
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 Std.
Cherry tomatoes stuffed with goat's cheese and prosciutto
1 Std.
Chicken and pear pie
Keine Bewertungen
Tuna mousse
10 Min
Sugar-free layered lamingtons
55 Min