Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tuna filling
- 300 g onions, cut in quarters
- 150 g red peppers, cut in pieces
- 150 g green peppers, cut in pieces
- 200 g canned crushed tomatoes
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
- 2 hard-boiled eggs, chopped
Empanada dough
- 50 g water
- 50 g extra virgin olive oil
- 50 g white wine
-
90
g lard
nebo 90 g butter - 1 egg
-
25
g fresh yeast, crumbled
nebo 3 tsp dried yeast - 450 g bread flour
- 1 tsp salt
Assembly
- flour for dusting
- 1 egg, beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2904 kJ / 694 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 39 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
45min
Courgette side dish
30 min
Whole Chicken with Ratatouille
1 godz.
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Žádné hodnocení
Eggplant Stacks
1h 35min
Tarte Tatin
Žádné hodnocení
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min
Leek quiche
1h 45min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 Min
Potato Pancakes
45min
Veal Pilaf
1 godz. 25 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min