Zařízení & příslušenství
Tuna empanada
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Tuna filling
-
onions cut in quarters300 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
green peppers cut in pieces150 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)200 g
-
hard-boiled eggs chopped2
Empanada dough
-
water50 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
white wine50 g
-
90 g butterlard90 g
-
egg1
-
3 tsp dried yeastfresh yeast crumbled25 g
-
bread flour450 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
flour for dusting
-
egg beaten1
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
24 g
Kalorie
2904 kJ /
694 kcal
Tuk
39 g
Sacharidy
62 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of Spain
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Argentinian Chicken Empanadas
3hod. 40min.
Eggplant Stacks
1hod. 35min.
Pancake muffins with banana and chocolate
30min.
Greek Easter Bread (Tsoureki)
2hod. 20min.
Cheese pies
1hod. 25min.
Mr. Tomato Head
1hod.
Crispy turkey and lentil meatballs
40min.
Pumpkin and Spinach Pie
1hod. 35min.
Tuna and Olive Empanaditas
4hod. 5min.
Chocolate Covered Pound Cake (Metric)
1hod. 30min.
Fatayer with Cheese and Mint
1hod. 5min.
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min.