Tuna empanada
TM6 TM5 TM31

Tuna empanada

4.3 (15 hodnocení)

Suroviny

Tuna filling

  • 300 g onions, cut in quarters
  • 150 g red peppers, cut in pieces
  • 150 g green peppers, cut in pieces
  • 200 g canned crushed tomatoes
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • 200 g canned pickled tuna ("bonito en escabeche"), drained (see tip)
  • 2 hard-boiled eggs, chopped

Empanada dough

  • 50 g water
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 50 g white wine
  • 90 g lard
    nebo 90 g butter
  • 1 egg
  • 25 g fresh yeast, crumbled
    nebo 3 tsp dried yeast
  • 450 g bread flour
  • 1 tsp salt

Assembly

  • flour for dusting
  • 1 egg, beaten

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2904 kJ / 694 kcal
Protein
24 g
Sacharidy
62 g
Tuk
39 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty