
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g masła pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 215 g mleka
- 1 opakowanie suchych drożdży (7-8 g)
- 100 g cukru
- 450 g mąki pszennej typu 650, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- ½ łyżeczki soli
- 7 jajek rozm. M, w tym 6 jajek zafarbowanych (patrz wskazówka)
- 1 żółtko do posmarowania chlebków
- cukier perlisty do posypania chlebków (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 503 kcal / 2104 kJ
- Protein
- 20.4 g
- Tuk
- 15.8 g
- Sacharidy
- 69.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wielkanocne babeczki „owieczki”
1hod. 45min
Wielkanocne gniazdka czekoladowe
1hod. 30min
Halloweenowe mleczne bułki
5hod.
Ciasteczka twarogowe zajączki
1hod. 10min
Domek z piernika
5hod. 30min
Baranek wielkanocny
1hod. 30min
Szołder (murzin) wielkanocny
2hod. 45min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2hod. 10min
Eliksir wiedźmy
10min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2hod. 20min
Bułeczki wielkanocne zajączki
1hod. 50min
Marchewki w jadalnej ziemi
1hod. 50min