Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 15 克 嫩薑 ,切絲
- 200 克 新鮮黑木耳 ,切塊(約3公分)
- 70 克 鳳梨 ,去皮,切片(約0.5公分)
- 5 克 白醋
- ¼ 茶匙 鹽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 429.2 kJ / 102.6 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 4184.5 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 185.5 mg