鳳梨炒黑木耳
TM6 TM5

鳳梨炒黑木耳

4.4 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 油
  • 15 克 嫩薑 ,切絲
  • 200 克 新鮮黑木耳 ,切塊(約3公分)
  • 70 克 鳳梨 ,去皮,切片(約0.5公分)
  • 5 克 白醋
  • ¼ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
429.2 kJ / 102.6 kcal
Protein
1.2 g
Sacharidy
14 g
Tuk
5.2 g
Nasycený tuk
4184.5 g
Vláknina
7.9 g
Sodík
185.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty