豆腸炒花生
TM6 TM5

豆腸炒花生

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 黑麻油
  • 10 克 薑 ,切片
  • 15 克 乾香菇 (約6朵),泡軟,去蒂頭,切丁
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切丁(約1公分)
  • 20 克 素蠔油
  • 30 克 水
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 200 克 豆腸 (油炸),切塊(約2-3公分)
  • 60 克 小黃瓜 ,切丁(約1公分)
  • 40 克 罐頭花生 ,略沖洗去除湯汁

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1324.1 kJ / 316.5 kcal
Protein
278.5 g
Sacharidy
27.8 g
Tuk
11.8 g
Nasycený tuk
5775.5 g
Vláknina
8 g
Sodík
657 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty