松子鮮蔬拌炒飯

松子鮮蔬拌炒飯

4.7 11 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份

Suroviny

  • 1050 克
  • 短梗米 洗淨,瀝乾
    150 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    30 克
  • 15 克
  • 青江菜 切段(約1公分)
    80 克
  • 玉米筍 切丁
    80 克
  • 日式醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 松子 烤過
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17.4 g
Kalorie 3188.3 kJ / 762.2 kcal
Tuk 19.6 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 133.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...