Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1050 克 水
- 150 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- 30 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 30 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 15 克 油
- 80 克 青江菜 ,切段(約1公分)
- 80 克 玉米筍 ,切丁
- 1 大匙 日式醬油
- ¼ 茶匙 鹽
- 30 克 松子 ,烤過
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3188.3 kJ / 762.2 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 133.1 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 3 g