Zařízení & příslušenství
松子鮮蔬拌炒飯
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
水1050 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾150 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)30 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)30 克
-
油15 克
-
青江菜 切段(約1公分)80 克
-
玉米筍 切丁80 克
-
日式醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
松子 烤過30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.4 g
Kalorie
3188.3 kJ /
762.2 kcal
Tuk
19.6 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
133.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
蔬食新煮張
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan