Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 克 水
- 10 克 小魚乾
- 2 朵 乾香菇, 泡軟,切絲
- 10 克 昆布, 剪小段
- 160 克 帶皮五花肉, 切片(約3公分)
- ½ 茶匙 鹽
- 4 粒 蒜頭, 切碎
- 1 大匙 韓國辣椒醬
- 1 大匙 紅辣椒粉
- ½ 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 糖
- 60 克 高麗菜, 切塊(約3公分)
- 60 克 洋蔥, 切絲
- 40 克 韓式泡菜
- 80 克 香腸 (任一種類), 切斜片
- 1 包 泡麵
- 1 片 切達起士片 (volitelně)
- 1 根 日本大蔥, 切斜段(約2公分)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2115 kJ / 505 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 37.7 g
- Vláknina
- 6.1 g