四神排骨湯

四神排骨湯

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 10min.
2 人份

Suroviny

  • 大薏仁 洗淨,瀝乾
    50 克
  • 芡實 洗淨,瀝乾
    15 克
  • 茯苓 洗淨,瀝乾
    15 克
  • 多備一些浸泡用
    1000 克
  • 切片
    15 克
  • 當歸 (約5克),洗淨,瀝乾
    1 片
  • 排骨 預先川燙去血水
    400 克
  • 新鮮蓮子 洗淨,瀝乾
    60 克
  • 米酒
    20 克
  • ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 265 mg
Protein 20.7 g
Kalorie 1737.9 kJ / 415.4 kcal
Tuk 19.2 g
Vláknina 9.3 g
Nasycený tuk 2465.7 g
Sacharidy 36.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...