Zařízení & příslušenství
酸菜魚
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
帶皮鱸魚片300 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
米酒20 克
-
蔥1 支
-
香油15 克
-
薑 切絲6 克
-
酸菜 切薄片150 克
-
乾辣椒6 克
-
800 克 高湯水800 克
-
玉米粉1 大匙
-
香油½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
花椒油 市售或自製2 茶匙
-
新鮮豆芽150 克
-
寬冬粉 泡水瀝乾
-
白芝麻 (volitelně) 少許
-
乾辣椒 切段5 克
-
花椒油 市售或自製20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
633.6 mg
Protein
12.3 g
Kalorie
539.4 kJ /
128.9 kcal
Tuk
5.9 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
6.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火鍋TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan