Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Öl
- 400 g Rindergeschnetzeltes, z. B. Rinderhüfte, (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 x 0,5 cm)
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Tortiglioni (z. B. von Barilla)
- 200 g Sahne
- 100 g Babyspinat, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 627 kJ / 2624 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Hähnchen mit Paprika und Reis
1h
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 min
Hähnchen-Geschnetzeltes mit Paprika und Bandnudeln
40 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20 min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1 Std. 40 Min
Spaghetti Bolognese
40 min
Curryhähnchen süß-sauer
3 Std.
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln (XXL)
1h 5 min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10 min