Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Öl
- 400 g Rindergeschnetzeltes, z. B. Rinderhüfte, (1 x 3-4 cm), trocken getupft
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 150 g rote Paprika, in Streifen (5 x 0,5 cm)
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Tortiglioni (z. B. von Barilla)
- 200 g Sahne
- 100 g Babyspinat, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 627 kJ / 2624 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35 Min
Tortellini-Bolo
20 Min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 Min
Lachs-Pasta mit Spitzpaprika
40 Min
One-Pot-Hähnchen-Fajita-Pasta
40 Min
Hähnchen-Curry-Reis
1h
Gnocchi mit Pfifferling-Rahm-Sauce
30 Min
Hähnchen-Eintopf mit Rotwein und Pilzen
45 Min
Curryhähnchen süß-sauer
3 Std.
Hähnchen provençale mit Reis und Pfirsichen
1h
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25 Min