
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut
- ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen nach Geschmack
- 200 g Edamer oder anderer Schnittkäse (z. B. Gruyère, Emmentaler, Fontina), in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Tomaten gehackt, frisch oder aus der Dose
-
1
Gemüsebrühwürfel (für 0,5 l)
nebo 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 331 kcal / 1386 kJ
- Protein
- 41 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1hod. 20min
Hackbällchen in Tomatensauce mit Kartoffelstock (8 Portionen)
1hod. 30min
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1hod. 10min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1hod.
Überbackene Hähnchenbrust in Tomatensauce mit Kartoffelpüree
1hod.
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Hackbraten mit Pilzen
1hod. 30min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf
55min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1hod. 10min
Cremiger Hähnchen-Brokkoli-Auflauf mit Nudeln
1hod. 20min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2hod.