Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut
- ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
- 200 g Edamer oder anderer Schnittkäse (z. B. Gruyère, Emmentaler, Fontina), in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 600 g Tomaten, gehackt, frisch oder aus der Dose
-
1
Gemüsebrühwürfel (für 0,5 l)
nebo 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Zucker
- 1 ½ TL Oregano, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Hähnchen-Omelette
45min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Pouletbrust Metaxa
1h
Putengulasch mit Erdäpfeln
35min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1h
Überbackene Makkaroni Bolognese
1h 20 min
Hendl mit Erdäpfeln, Gemüse und Tomatensauce aus dem Backofen
2h
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min