Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Schweinelende, in Scheiben (1 cm)
- 100 g Champignons, in Scheiben
-
75
g Wermut, trocken
nebo 75 g Madeira - 100 g Milch
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 TL grobkörniger Senf
- 1 TL scharfer Senf
- 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen, nach Geschmack
-
2
EL Crème fraîche, mit 30% Fettgehalt
nebo 2 EL Sahne - 1 geh. EL Speisestärke
- 2 - 3 frische Petersilie, abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1h 20min
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14 Std. 30 Min
Piri Piri-Hendl mit Gemüsesalat
7hod. 20min
Rippchen mit Süss-Sauer-Sauce
40min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
45 Min
Gulasch
3hod.
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1h
Hackbraten
1h 20min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 Std. 15 Min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1h 5min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Schweinefilet an Senfsauce
30min