
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Olivenöl
- 300 g Rinderlende filet, , in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Salz
- 300 g Rinderlende in Streifen (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g frische Pilze geviertelt (z.B. Champignons)
- 30 g Wasser
- 10 g Speisestärke
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo ½ Brühwürfel für Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Senf (z.B. Dijon-Senf)
- 200 g Sahne
- 50 g Gewürzgurken in Streifen (volitelně)
- frische Petersilie gehackt, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 449 kcal / 1871 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet mit Senfsauce
35min
Putenkeule im Speckmantel mit Kartoffeln
1hod. 40min
Schokoladeneis
12hod.
Eier, gekocht
20min
Crêpes
1hod. 15min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1hod. 10min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50min
Spaghetti Carbonara
35min
Reis, gekocht
25min
Spaghetti Bolognese
40min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1hod.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1hod.