Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Jasminreis
- 430 g Wasser und mehr zum Einweichen
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Rindergeschnetzeltes, in Streifen (1 cm x 3-4 cm), trocken getupft
- 150 g Brokkoliröschen (ca. 2 cm)
- 40 g helle Sojasauce
- 10 g dunkle Sojasauce
- 50 g Austernsauce
- 50 - 60 g Bambussprossen, in Streifen
- 5 g Sesamöl
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 TL weißer Pfeffer
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen, zum Garnieren
- Chiliflocken, getrocknet, zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 1488 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asia-Reis mit Garnelen
40min
Hähnchen-Curry-Reis
1h
Rindfleischsuppe
40min
Gemüse-Pickles
72h
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 20 Min
Rippchen mit Süss-Sauer-Sauce
40min
Lamm-Gemüse-Ragout mit Couscous und Vanillepudding
1 Std. 15 Min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 godz. 40 min
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1 Std. 15 Min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 min
Gedämpfter Fisch mit Reis-Pilaw und Gemüse
50 min
Ungarisches Paprikagulasch
2óra