Zařízení & příslušenství
冷吃牛肉
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
菜籽油100 克
-
蒜头6 瓣
-
姜10 克
-
京葱 切段50 克
-
花椒10 克
-
辣椒粉 辣椒面(约2茶匙)8 克
-
老抽20 克
-
生抽30 克
-
糖10 克
-
五香粉 (约½茶匙)3 克
-
牛肉 选用牛腿肉,切成1×6-7厘米长条状600 克
-
干辣椒 切条15 克
-
白芝麻 熟的3 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
833.9 mg
Protein
31.8 g
Kalorie
1931.3 kJ /
462 kcal
Tuk
30.2 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
4.2 g
Sacharidy
17.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:夏日的甘甜
11 recepty/-ů
Čína
Čína
聚会
38 recepty/-ů
Čína
Čína