Zařízení & příslušenství
椰子鸡
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
鸡 选用清远鸡,切块600 克
-
沙姜 去皮切块35 克
-
新鲜小米椒 切段2 根
-
蒜头20 克
-
香菜 切末35 克
-
葱 切末4 根
-
矿泉水60 克
-
油10 克
-
生抽70 克
-
青柠 选择小青柠,一切二5 - 6 颗
-
盐 (约2茶匙)10 克
-
姜2 片
-
椰子水 新鲜的,椰子汁1200 克
-
新鲜去皮椰子肉 切块120 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
2317.2 mg
Protein
23.4 g
Kalorie
1613.5 kJ /
386 kcal
Tuk
20.2 g
Vláknina
4.6 g
Nasycený tuk
12.4 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
地道中国菜:夏日的甘甜
11 recepty/-ů
Čína
Čína
美善品基础烹饪
25 recepty/-ů
Čína
Čína