Zařízení & příslušenství
口水鸡
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
水600 克
-
全鸡腿 (约2个全鸡腿),带皮,去骨500 克
-
盐½ 茶匙
-
新鲜姜3 片
-
青葱 切成4公分长1 小支
-
蒜瓣2 个
-
辣椒油3 汤匙
-
酱青1 汤匙
-
白醋1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
辣椒干 去籽,切成 1公分长2 条
-
绍兴花雕酒1 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
新鲜芫荽 只取叶片,装饰用1 小支
-
白芝麻 烤香,装饰用1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15 g
Kalorie
1372 kJ /
327 kcal
Tuk
28 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亚洲最辣
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní