Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 150 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 80 g Zucker
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- ½ TL Backpulver
- 1 EL Rum
Belag
-
120
g Haselnüsse
nebo 120 g Mandeln - 80 g Zucker
- 1 TL Zimt
- 1 Ei
- 500 - 700 g Trauben, kernlos (siehe Tipp)
Guss
- 6 Eier
- 200 g Sahne
- 20 g Mehl
- 100 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1436 kJ / 343 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aprikosen-Cheesecake
7h
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1h 10 min
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3u. 40min
Schmand-Ananas-Kuchen
7h
Birnen-Schmand-Torte
2h
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1h 30min
Omas bester Mohnkuchen
1h
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1h 45 min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Apfelrahmkuchen
1u. 50min