Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g Butter, weich, in Stücken
- 70 g brauner Zucker
- 60 g Kokosraspeln
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Milch
- 40 g Zucker
- 2 Eigelb
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Salz
- 50 g Puderzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 10 g Kokosöl
-
800 - 1000
g Aprikosen
nebo 1 - 2 Dosen Aprikosen (Abtropfgew. 490 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1122 kJ / 268 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2 Std.
Zwetschgen-Schmand-Kuchen
1 Std. 10 Min
Orangen-Mandel-Kuchen
2 Std.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1 Std. 45 Min
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2 Std. 20 Min
Elsässer Apfelkuchen
5 Std. 10 Min
Badische Apfeltorte
1 Std. 40 Min
Träubleskuchen
1 Std. 45 Min
Zwetschgen-Eierlikör-Kuchen
1 Std. 45 Min
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3h 40min