Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 260 g Butter, weich, in Stücken
- 70 g brauner Zucker
- 60 g Kokosraspeln
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Milch
- 40 g Zucker
- 2 Eigelb
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Salz
- 50 g Puderzucker
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 10 g Kokosöl
-
800 - 1000
g Aprikosen
nebo 1 - 2 Dosen Aprikosen (Abtropfgew. 490 g), abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1122 kJ / 268 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Osternest
2h
Pfirsich-Butterkuchen
2h 20min
Rhabarber-Swirl-Hefegebäck
2h 20min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3h
Birnentarte
2h
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2h 10min
Hefe-Gugelhupf
7 Std.
Orangen-Mandel-Kuchen
2h
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1h 40min
Birnenkuchen mit Vanilleguss
2h
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20 min