Kompatibilní verze
Gratin de chou-fleur et œufs durs
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200 - 300
g de Gruyère, en morceaux
nebo 200 - 300 g Cheddar, en morceaux - 1000 g d'eau
- 1000 g de bouquets de chou-fleur
- 4 - 6 oeufs
- 60 - 80 g de farine de blé
- 60 - 80 g de beurre, en morceaux
- 600 - 800 g de lait
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- ½ c. à café de poivre blanc moulu, selon vos goûts
- ½ - ¾ c. à café de noix de muscade moulue (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1273 kJ / 305 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 507 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade carottes râpées (TM6)
10min
Champignons crémeux et pommes de terre rôties croustillantes
1h 30min
Sauce béchamel
15min
Cuisson du riz long blanc
35min
Saumon et pommes de terre, sauce aux champignons
45 min
Gratin de chou-fleur
55min
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1h 10min
Riz à l'espagnol
35min
Purée Parmentier nature
55min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Purée de pommes de terre classique
50min
Boulettes de poulet sauce tomate et spaghettis
1h