Kompatibilní verze
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1470 kJ / 352 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa bearnesa
15min
Salsa de limón para carnes blancas
5 min
Hamburguesas con cebollas caramelizadas al whisky
1h 10min
Nems de langostinos con emulsión de piña
25min
Salsa Chorón (Espesar)
20min
Salsa vizcaína
40min
Mayonesa
5 min
Sopa de tomate
1 godz.
Filetes de ternera al vino
25min
Salsa picante de cebolleta y cilantro
5 min
Salsa agridulce de verduras
9h
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min