Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)

Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)

3.3 22 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
350 g

Suroviny

  • de cebolla roja en cuartos
    250 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de vino tinto
    150 g
  • de agua
    50 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimientas variadas recién molidas
    2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 35 g

Kalorie 49 kcal / 206 kJ
Protein 0.3 g
Tuk 3 g
Sacharidy 2.7 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sodík 118.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...