
Kompatibilní verze
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Nutriční hodnoty
- na 35 g
- Kalorie
- 49 kcal / 206 kJ
- Protein
- 0.3 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Sodík
- 118.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de torta del Casar
10min
Salsa bearnesa
15min
Mayonesa
5min
Paté de champiñones y nueces
5min
Filetes de trucha con polenta de maíz dulce
1h 5min
Crema de frambuesas
5min
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
40min
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Albóndigas, pimientos y arroz con salsa de curry
45min
Estofado de ciervo
1h
Salsa holandesa
15min