
Zařízení & příslušenství
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Příprava 15min
Celkový 30min
350 g
Suroviny
-
de cebolla roja en cuartos250 g
-
de aceite de oliva virgen extra30 g
-
de vino tinto150 g
-
de agua50 g
-
de sal½ cucharadita
-
de pimientas variadas recién molidas2 pellizcos
Nutriční hodnoty na 35 g
Kalorie
49 kcal /
206 kJ
Protein
0.3 g
Tuk
3 g
Sacharidy
2.7 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sodík
118.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Menos de 400 kcal
99 recept
Španělsko
Španělsko