![Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas) Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/16D13770-9064-4E97-AC80-E64BAB447F2C/Derivates/08F244D5-308B-4204-B438-6CAD6DC1FC93.jpg)
Kompatibilní verze
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 1470 kJ / 352 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de Pedro Ximénez
35 min
Salsa de limón para carnes blancas
5 min
Crêpes rellenos con bacalao y salsa de piquillos
1j 35 menit
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 Min
Salsa picante de cebolleta y cilantro
5 min
Bavaroise de naranja
5h 15min
Aliño de yogur con guindilla, ajo, limón y cilantro
1 Std. 5 Min
Chuletón con papas, mojo picón y coleslaw de brócoli y mango
2h 30min
Flanes de queso de cabra con puerros y salsa de yogur
45 Min
Solomillo de cerdo con hinojo y naranja
2h 30min
Salsa chimichurri indiana
10 min