Kompatibilní verze
Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de cebolla roja en cuartos
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de vino tinto
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas
- Nutriční hodnoty
- na 35 g
- Kalorie
- 206 kJ / 49 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 118.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guarnición de puerros caramelizados al whisky
20min
Calabacín confitado
40min
Salsa de limón para carnes blancas
5min
Salsa picante de cebolleta y cilantro
5min
Salsa Chorón (Espesar)
20min
Escalopines con salsa de mango
40min
Berenjenas confitadas
35min
Salsa holandesa de pimiento y pimentón (Espesar)
15min
Reducción de vino tinto
40min
Pimientos agridulces
1 Std. 5 Min
Puré de zanahorias asadas con anchoas en salazón
45min
Pimientos marinados
55 Min