Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)

Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)

3.4 23 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
350 g

Suroviny

  • 250 g de cebolla roja en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de vino tinto
  • 50 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 35 g

Sodík 118.3 mg
Protein 0.3 g
Kalorie 206 kJ / 49 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 2.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...