Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)
TM6 TM5 TM31

Salsa de cebolla roja y vino tinto (para carnes rojas)

3.3 ( 22 hodnocení )

Suroviny

  • 250 g de cebolla roja en cuartos
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 150 g de vino tinto
  • 50 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimientas variadas recién molidas

Nutriční hodnoty
na 35 g
Kalorie
49 kcal / 206 kJ
Protein
0.3 g
Tuk
3 g
Sacharidy
2.7 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
0.5 g
Sodík
118.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty