
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar to dust
- edible flowers to decorate (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 539.2 kcal / 2264.5 kJ
- Protein
- 9.8 g
- Tuk
- 32.3 g
- Sacharidy
- 54.6 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Sodík
- 116.8 mg
Alternativní recepty
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30hod.
Chocolate nougat bars
2hod. 30min
Honey sesame snaps
1hod. 50min
Caramel toffees
2hod.
Peanut brittle
1hod. 30min
Honeycomb
1hod. 30min
Lemon and white chocolate lava cakes
30min
Caramel puddings
2hod. 40min
Lollipops
40min
Quick fruit sorbet (TM6)
10min
Banoffee arctic roll
28hod. 40min
Crème caramels
7hod. 45min