Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 54.6 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 116.8 mg
Alternativní recepty
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30 min
Hedgehog honeycomb slice
2u. 35min
Crème caramels
7h 45 min.
Chocolate miso eclairs
1 godz. 45 min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Chocolate truffle cake
2h 15 min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20 min