Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 54.6 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 116.8 mg
Alternativní recepty
Peanut brittle
1h 30min
Caramel sauce
1h 30min
Caramel toffees
2 Std.
Lemon curd easter biscuits
1h 30min
Chocolate custard mille feuille
8hod. 15min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30hod.
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 godz. 40 min
Lollipops
40 λεπτ.
Banoffee tartlets
1 Std. 45 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Lemon meringue cupcakes
1h 30min