Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g water
- 1 tsp dried instant yeast
- oil, to grease
- 500 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 ½ tsp salt
- 100 g hot water
- Nutriční hodnoty
- na 2 pieces
- Kalorie
- 7594 kJ / 1812 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 367 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 13.8 g
- Sodík
- 3368.1 mg
Alternativní recepty
Brioche buns baked in a cast iron pot
2sa
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Buttermilk bread
2sa
Baguette
3h 45min
Tiger rolls
2sa 50 dk
Cheese and tomato bread
3 Std. 5 Min
Mick's ciabatta rolls
21h 20 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Hamburger rolls
2sa 20 dk
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2sa 20 dk
Easy everyday white bread
5h 10min