Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di patate viola, pelate e a fettine
- 350 g di patate a pasta gialla, pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
- 1 porro, la parte bianca a rondelle
- 3 pizzichi di sale
- 200 g di baccalà (2 medaglioni)
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
- germogli misti colorati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3012 kJ / 720 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 77.6 g
- Tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10 min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1u.
Filet mignon con porcini e castagne
1 godz. 30 min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 godz. 30 min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50min
Uova in cocotte al tartufo
20min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10 min
Baccalà con peperoni cruschi
50min