Ponte dei sospiri

Ponte dei sospiri

4.7 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
2 porzioni

Suroviny

  • 500 g di patate viola pelate e a fettine
  • 350 g di patate a pasta gialla pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
  • 1 porro la parte bianca a rondelle
  • 3 pizzichi di sale
  • 200 g di baccalà (2 medaglioni)
  • 500 g di acqua
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
  • germogli misti colorati

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 30.8 g
Kalorie 3012 kJ / 720 kcal
Tuk 30.3 g
Vláknina 5.9 g
Sacharidy 77.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...