Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di patate viola, pelate e a fettine
- 350 g di patate a pasta gialla, pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
- 1 porro, la parte bianca a rondelle
- 3 pizzichi di sale
- 200 g di baccalà (2 medaglioni)
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
- germogli misti colorati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3012 kJ / 720 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Sacharidy
- 77.6 g
- Tuk
- 30.3 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 godz. 30 min
Spigola con uvetta e pinoli
45 min
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Tartare al salmone
1h
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Baccalà alla mediterranea
1 godz. 30 min
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 godz. 30 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Minestra di vongole con maltagliati
1 godz. 30 min