
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di patate viola pelate e a fettine
- 350 g di patate a pasta gialla pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
- 1 porro la parte bianca a rondelle
- 3 pizzichi di sale
- 200 g di baccalà (2 medaglioni)
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
- germogli misti colorati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 720 kcal / 3012 kJ
- Protein
- 30.8 g
- Tuk
- 30.3 g
- Sacharidy
- 77.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1hod.
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1hod.
Bisque di gamberetti con crostini
1hod.
Insalata di calamari e pesche
40min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1hod. 50min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1hod. 10min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1hod. 30min
Crema di patate con polpo
1hod.