Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 260 g di zucchine a rondelle (0.5 cm) grigliate
- 40 g di pangrattato
- 4 pizzichi di sale
- 160 g di tacchino arrosto a fette
- 120 g di mozzarella per pizza a fette
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 4 pizzichi di origano secco
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1305 kJ / 312 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 godz. 10 min
Tortino di broccoli e speck in vasocottura
1h 30min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Dolce di mele in vasocottura
1h
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 godz. 10 min
Salmone sottovuoto al mojto
3hod.
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2 Std.
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1h 30min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Ananas insaporito (200 g)
15min